Metse-BTS    Begeleiding, Training en Scholing

Start Felix Elisabeth Griekenland Oostenrijk Favoriete sites Paasweekend

Elisabeth en Felix zijn getrouwd in 1972. Na 2 jaar in Vlaardingen gewoond te hebben wonen zij sinds juli 1974 in Bilthoven.
Zie: http://www.buurtlink.nl/web/show of http://bilthoven.goedbegin.nl/ of http://www.debilt.nl/

Hallstatt zomer Hallstatt winter Hallstatt Beinhaus Hallstatt Waldbach
Felix is na 32 jaar te hebben gewerkt in het voortgezet onderwijs als docent natuurkunde, scheikunde en als decaan in 2004 met pensioen gegaan. Met ingang van 1-1-2005 is hij het eenmansbedrijf Metse-BTS gestart.  
Elisabeth deed jaren Bedrijfsmaatschappelijk werk in het bedrijfsleven, onderwijs en bij de Overheid. In mei 2010 ging zij met pensioen. Zij doet nog steeds binnen dit vakgebied Bedrijfsmaatschappelijk werk supervisie en werkbegeleiding o.a. bij de KLM. Tevens werkt zij als
  psycholoog van huis uit of via instituut Marezate (zie: www.marezate.nl ) en begeleidt zowel individueel als groepen.  Sinds januari 2010 is zij mede eigenaar van Metse-bts    

Felix werkt als docent natuurkunde aan de Open Universiteit en als examentrainer en privť bijlesdocent natuurkunde en scheikunde. De gemotiveerde cursisten inspireren hem en hij geniet van mijn werk. Hij heeft een netwerk van collega's en studenten, die bijlessen wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie kunnen geven.  Een OfficiŽle Felix Fanclub bestaat uit tevreden oud-cursisten en die zijn de ambassadeurs voor Metse-BTS.

Elisabeth is geboren op 4 mei 1949 in Den Haag.
Felix is geboren op 3 maart 1946 in Amsterdam
Zij verblijven graag in hun favoriete land Oostenrijk, waar zij hun tweede huis hebben in Bad Mitterndorf /Salzkammergut. Video zie: http://www.ramsau.com:80/video/video_ramsau.html. Het landklimaat in Bad Mitterndorf zorgt voor sneeuwzekere winters en aangename zomers.  
Links: Felix jodelt op de piste
Rechts: Elisabeth bij Kaprun

Naast Oostenrijk is Griekenland een favoriete vakantiebestemming. Onze favoriete plaatsen zijn Volos met het Piliongebergte, Panorama Thessaloniki, Agia Galini (Kreta) en Meteora.
Op de foto in een ouzeri met de familie Tsirebolou-Samara.

 

 

Wij bevelen aan om lekker Grieks te eten bij het Specialiteitenrestaurant in De Bilt of Wageningen

 Alexandros    

Hessenweg 176, 3731 JN De Bilt, tel. 030 2218765

http://www.debilt.grieksrestaurantalexandros.nl/